top of page
HI.tif

mijn naam is Jeroen.

 

laten we beginnen met mezelf voor te stellen... Ik ben architect-stedenbouwkundige, geboren in 1981 en woonachtig in Maaseik.  Architectuur vormt mijn dagdagelijkse drijfveer en passie. Met een open geest probeer ik door het leven te gaan. Ik ben steeds op zoek naar uitdagingen om bij te leren en mijn kennis te verbreden. Dat begon al tijdens mijn studies. Na architectuur, studeerde ik verder in  stedenbouw en ruimtelijke planning,  bedrijfseconomie,  projectmanagement en  vastgoedkunde.  Allemaal richtingen waarvan ik overtuigd was dat ze een bijdrage zouden leveren aan mijn job als architect. Architectuur is dan ook meer dan een mooi gebouw ontwerpen, het is het managen van een bouwproces van schets tot oplevering.  Die overtuiging brengen we ondertussen al sinds 2004 in de praktijk.

 

Jeroen Knapen - bestuurder YK architecten.jpg
HI.tif

mijn naam is Frank.

 

net zoals Jeroen ga ik met een open geest door het leven. Mijn interesses zijn breed en ik heb een uitgesproken mening en ontwerpvisie. Verder reis ik graag en kan ik overal schoonheid in ontdekken. Ik woon in Nederland en gebruik die achtergrond  om de bouw binnen YK architecten te verbeteren. Wij Nederlanders kennen als geen andere de kracht van het doordacht bouwen, maar het is toch het unieke karakter van de Belgische architectuur die mij al jaren naar Maaseik brengt. Mijn kracht zit erin die twee werelden samen te brengen.  

Frank van yk. 

Frank Kopp

Zullen we kennis maken?

yk architecten

Jeroen Knapen, zaakvoerder

Aldeneikerweg 89

3680 Maaseik

info@ykarchitecten.be

T: 089206249

yk architecten bvba met ondernemingsnummer 0808.441.847

verzekerd via ARCO, 22 Tasson-Snelstraat - B-1060 Brussel, onder polisnummer DP XMAX0422N.

ingeschreven bij de orde van architecten, provincie Limburg, Gouverneur Roppesingel 51, 3500 Hasselt, bereikbaar op 011283077

voor onze verplichtingen betreffende de deontologie kan u de volledige tekst raadplegen door hier te klikken.

 

bottom of page